Subsidies

Voor alle scholen die bij ons op boerderijklassen komen:

Wanneer u als school een bezoek brengt aan De Vierhoekhoeve, kan u een subsidie aanvragen in het kader van het project Zuivelambassadeurs dat deel uitmaakt van melk4kids van VLAM.
Met dit educatieve project krijgen kinderen uit heel Vlaanderen de kans om van nabij kennis te maken met het leven op de boerderij en de wereld van de melk.

Hoe bekomt u de subsidie van 30 euro per klas?

VOOR het verblijf:
• Surf naar www.melk4kids.be
• Klik door naar "Reservatie" onder de rubriek 'Ontdek het melkveebedrijf'
• Daar vult u alle gegevens van de school en de contactpersoon (secretariaat, leerkracht boerderijklas of directie) in.
• Opgelet! Aangezien jullie bezoek kadert in een meerdaags verblijf vullen jullie volgende gegevens in bij de bezoekinfo:
o Datum: Eerste dag van jullie verblijf
o Uur: hoeft niet ingevuld te worden
o Zuivelambassadeur: LV De Sutter - De Vierhoekhoeve
o Opmerkingen: Deze reservatie kadert in een meerdaags boederijklassenverblijf van-tot (periode).
• Dit doet u meerdere malen, afhankelijk van het aantal klassen waarmee uw school komt. (Scholen die bijvoorbeeld met 4 klassen komen, moeten 4 maal de reservatie invoeren.)
• Na de online reservatie krijgt u een brief toegestuurd met een (de) bezoekformulier(en). Opnieuw moet het aantal klassen gelijk zijn aan het aantal formulieren. Deze dient u mee te geven met de leerkrachten die op boerderijklassen komen om door ons te laten handtekenen.
 

NA het verblijf:
De ingevulde formulieren worden door jullie teruggestuurd naar VLAM waarna u de subsidie (30 euro per ingevuld formulier) gestort krijgt.
Opgelet: Indien de reservatie niet tijdig in orde wordt gebracht, kan geen subsidie meer verkregen worden.

TIP: Omdat jullie bezoek aan ons melkveebedrijf binnen het kader van boerderijklassen valt, vragen wij daarvoor geen extra vergoeding. Hoevewinkel Bella Boe waardeert het echter enorm wanneer leerkrachten hun leerlingen 's avonds eens vertroetelen met een zuiveldessertje.

 Er kan geen aanspraak gemaakt worden op de bijkomende subsidie van 20 euro voor scholen uit Oost-Vlaanderen, aangezien jullie meerdere dagen verblijven op de boerderij.

 
Ritje met de kar Brood bakken Brood bakken Brood bakken Brood bakken Groententaart Wolverwerking Wolverwerking Wolverwerking Akkerwandeling Tuinieren Dierenobservatie Composteren Dieren knuffelen Dieren knuffelen Dieren knuffelen Dieren voederen Schapen voederen Koeien melken Koeien melken Koeien melken Koeien voederen Koeien voederen Koeien voederen Refter Refter De binnenkoer

Ritje met de kar